Červenec 2008

House M.D.

31. července 2008 v 20:11 | Terraneike |  Dr. HOUSE
House M.D.
O seriálu
Dr. Allison Cameron
Charakteristika postavy
Gallery
Dr. House - fotky
Videos
Dr. House - videa

Premiéra - Urban Legends: The Final Cut (19.9.2000)

31. července 2008 v 15:51 | Terraneike |  Premiéra - Urban Legends
Na premiéru filmu "Urban Legends: The Final Cut'" si Jennifer zašla v poněkud zvláštnímm modelu. Ale tak, už je to osm let a za tu dobu se toho hodně změnilo :D

Chanel Boutique (15.9.2000)

31. července 2008 v 15:21 | Terraneike |  Chanel Boutique
Snad nejstarší fotka Jenn co znám :)

Public Appearances

31. července 2008 v 15:19 | Terraneike |  Awards, premieres, parties

















































Na letišti (25.5.2006)

30. července 2008 v 14:07 | Terraneike |  Květen 2006
25.5.2006 - Jenn s Jessem na letišti v Los Angeles

Snídaně (16.8.2006)

30. července 2008 v 12:37 | Terraneike |  Srpen 2006
16. srpna 2006 - Beverly Hills Starbucks - ráno Jennifer a Jesse zašli koupit snídani ...


US Weekly - scan

29. července 2008 v 18:22 | Terraneike |  US Weekly - scan
duben 2008

Scans

29. července 2008 v 18:20 | Terraneike |  Scans


Článek z Přepni.cz

29. července 2008 v 13:42 | Terraneike |  Článek z Přepni.cz

Allison z doktora House: To je tělo!

3.3.2008
Vynikající dramatický seriál se odehrává na klinice Princeton-Plainsboro v New Jersey. Hlavním hrdinou je Gregory House, skvělý lékař s nevybíravými způsoby, který nemá rád pacienty...
Vy jste si ovšem nepsali o doktora House, ale o jeho půvabnou kolegyni, mladou Jennifer Morrison (28). Tato dívka, mimo jiné modelka a filmová producentka, se narodila v Chicagu a svůj dosavadní život spojila hlavně s reflektory, publicitou a davy fanoušků. Žádný ji však doposud neviděl nahou!
Ačkoli se internetoví šikulové pokoušejí vydělat právě na spojení jejího jména a výrazu naked (nahá), nic takového zkrátka nenajdete. Jennifer se prozatím odmítá svléknout a také díky novým příležitostem (např. Hvězdné války) k tomu nemá jediný důvod. Protože jste si psali o její sexy fotografie, něco bychom tu pro vás dnes měli!

OK Magazine 2/2

28. července 2008 v 22:41 | Terraneike |  OK Magazine 2
2005

OK Magazine 1/2

28. července 2008 v 22:34 | Terraneike |  OK Magazine
2005

Self Magazine

26. července 2008 v 23:10 | Terraneike |  Self Magazine shoot
2005


1.0 Jenn v modré

25. července 2008 v 21:54 | Terraneike |  Designs

Filmografie

25. července 2008 v 21:37 | Terraneike |  Filmography
2009 - Star Trek role: Winonna Kirk
2008 - Table for Three role: Leslie
2008 - Big Stan role: Mindy
2007 - The Murder of Princess Diana (TV) role: Rachel
2007 - Command & Conquer 3: Tiberium Wars (videohra) role: Kirce James
2006 - Flourish role: Gabrielle Winters
2005 - Mr. & Mrs. Smith role: Jade - Associate #2
2004 - Lift role: Sarah
2004 - Surviving Christmas role: Missy Vanglider
2004 - The Sure Hand of God role: Lily Bowser
2004 - House M.D. role: Dr. Allison Cameron
2004 - Mall Cop role: Chris
2003 - The Edge (TV) role: -
2003 - Grind role: Jamie
2002 - Big Shot: Confessions of a Campus Bookie role: Callie
2002 - Girl Fever role: Annie
2002 - Nantucket role: Alicia
2002 - Dawson's Creek (TV) role: Melanie Shea Thompson
2002 - The Random Years (TV) role: Megan
2002 - Any day Now (TV) role: Mandy Singer
2002 - Design role: Sonya Mallow
2001 - Touched by an Angel role: Melissa Dunnigan
2001 - The Chronicle role: Gwen
2001 - The Zeros role: Joyce
2000 - Urban Legends: Final Cut role: Amy Mayfield
1999 - Stir of Echoes role: Samantha Kozac
1994 - Intersection role: Meaghan Eastman
1994 - Miracle on 34th Street role: Denice


Ikonky

25. července 2008 v 21:26 | Terraneike |  Icons
Aktuální ikonka :




Ostatní :

Gallery - Jennifer Morrison

25. července 2008 v 13:58 | Terraneike |  Gallery - Jennifer Morrison
Public appearances
Předávání cen, premiéry, večírky...

Photoshoots
Fotky od profesionálů

Scans
Fotky z časopisů

Paparazzi
Menší zásahy do soukromí

TV Shows
Televizní pořady a show

Movies, serials, advertising
Filmy, seriály, reklamy